Antena Căutare

Crin Antonescu: "Traian Basescu este om politic slab. Nu mai controleaza nici propriul partid"

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca doreste sa discute cu toti parlamentarii, in scopul gasirii unor solutii pentru situatia tragica in care se afla Romania in aceste momente.


Propunerea vine, dupa ce liderul liberalilor a declarat ca presedintele Traian Basescu nu mai poate face fata conducerii Romaniei si ca singura institutie pe care mai este in stare sa o conduca este cea a servicilor secrete.

"Traian Basescu (...) este om politic slab, care nu mai controleaza nimic in afara de conducerea serviciilor speciale, care nu il pot ajuta in problemele Romaniei. Nu mai controleaza nici propriul partid, nici propria majoritate. Nu de la Traian Basescu se pot gasi solutiile si raspunsurile pt criza romaneasca, ci de la partidele politice parlamentare, care au fost votate de cetateni", a declarat liberalul de la sediul central PNL.



Antonescu a mai precizat ca aceste declaratii nu vin dintr-o dorinta invidioasa pentru postul de sef al statului, ci pentru a gasi o solutie

Mai mult decat atat, liberaliii nu vor pune nici o conditie pentru aceste intalniri ale deputatilor si ca singurul scop este acela de a stabili care sunt probleme Romaniei si de incerca sa scoata tara din aceasta criza economica si politica.

Adriean Videanu: "Mass-media a cazut in plasa opozitiei. Nu Roberta Anastase este marea problema a Romaniei"... Boc si Anastase, intalnire cu Traian Basescu, la Palatul Cotroceni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x