Antena Căutare

Crin Antonescu: Vom reveni la Senat daca avem majoritate

Crin Antonescu ataca Puterea in ceea ce priveste privatizarea resurselor tarii si a desfiintarii sectiei de limba romana a Universitatii de Medicina si Farmacie Targu-Mures.

Declaratii Crin Antonescu

PNL isi exprima indignarea pentru modul in care premierul trateaza o tema cum este tema resurselor acestei tari. Este cazul Electrica si al gazelor de sist.

A existat o totala lipsa de transparenta din partea premierului pe aceasta problema. Eu nu stiu cum este obisnuit sa lucreze MRU. Nu-mi e foarte clar nici cine l-a pus ministrul al Romaniei, probabil Traian Basescu, probabil altii.

Premierul are obligatia macar de a informa cetatenii acestei tari despre actiunile acestei tari.

In ceea ce priveste UMF cerem primul ministru sa dea explicatii pe aceasta tema. Aceasta problema va face obiectul unei motiuni politice simple.

USL ar putea sa aiba o majoritate efectiva si eficienta in Senatul Romaniei. In momentul in care aceasta majoritate va fi consacrata efectiv noi ne vom relua activitatea in aceea camera, respectiv in Senat.


Foto: Intact Images

Vasile Blaga va fi seful de campanie electorala a PDL pentru alegerile locale... Puterea pierde majoritatea in Senat: Un pedelist a demisionat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x