Antena Căutare

Cristian Preda: Boc nu mai este o solutie pentru Romania

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, astazi, la Europa FM, ca Emil Boc trebuie "sa faca un pas inapoi", pentru ca nu mai are energie, nu mai suscita speranta si optimism si nu reprezinta o sansa pentru Romania, cu toate ca este mai bun decat Victor Ponta si Crin Antonescu la un loc.

Preda a declarat ca alaturi de Monica Macovei si Sever Voinescu se gandeste la un plan potrivit caruia sa actioneze la alegerile interne din PDL. El a precizat ca vede posibila o formula de conducere a PDL in fruntea careia sa se afle unul din cei trei reformisti, secondat de ceilalti doi. El afirma ca are semnale pozitive atat de la membri vechi cat si de la cei noi ai PDL, in privinta sustinerii formulei Macovei-Preda-Voinescu.

Daca PDL va permite sustinerea unei motiuni de catre un membru PDL fara vechime, Cristian Preda spune ca va discuta cu Monica Macovei si Sever Voinescu pentru a stabili care dintre ei va fi "purtatorul de stindard" al acestei motiuni.

"In acest moment avem nevoie nu de o solutie de supravietuire in PDL, avem nevoie de o solutie invingatoare in fata USL. Asta este problema, desi Boc e mai bun decat Ponta si decat Antonescu, as spune chiar decat Ponta si Antonescu la un loc. Boc nu mai este o solutie pentru Romania, acesta este paradoxul, ca traim intr-o lume complet rasturnata. Boc nu este fundamental, substantial vorbind, mai rau decat Ponta si Antonescu. Dimpotriva, as spune. Numai ca el nu este in acest moment o solutie pentru Romania. O spun in primul rand cei 75% de oameni dezamagiti, oameni care nu mai vor sa vina la vot, oameni care detesta politica, aceasta este drama pe care o traim in acest moment", spune Preda.

Intrebat de ce nu ar mai fi Emil Boc o solutie, Cristian Preda a raspuns: "Sunt multe cauze, dar cred ca e evident si pentru el acest lucru si... asta este... o spun cu regret, repet, nu e cineva care sa fie mai rau decat ceilalti lideri ai Oopozitiei, dar e cineva care nu mai are niciun fel de energie, care nu mai suscita niciun fel de speranta si optimism. Intr-o asemenea situatie, din pacate, trebuie sa faci un pas inapoi".

Sursa: Jurnalul National

Foto: Intactimages

UPDATE! Asumarea raspunderii pe Codul Muncii, pe 8 martie!... Senatorul Dan Voiculescu critica mersul Justitiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x