Antena Căutare

Cristian Preda: "Boc parca lucreaza pentru PSD. Este arogant, iar Opozitia este iresponsabila"

In opinia democrat-liberalului, prin felul in care guverneaza tara, premierul Boc lucreaza pentru PSD.

"E grav ca Emil Boc lucreaza in favoarea PSD, pentru ca efectul guvernarii lui Boc este reluarea unei anumite tendinte in opinie, si anume plasarea PSD-ului intr-o pozitie de partid dominant pe scena. Deci in loc sa creasca economia si sa nu avem un PSD care ne intoarce in 2000-2004, avem o scadere a economiei si o crestere a PSD-ului", a declarat Cristian Preda pentru RFI.

Europarlamentarul a lasat de inteles ca il considera arogant pe Boc. Totodata, el a aratat ca Opozitia da dovada de iresponsabilitate atunci cand cere alegeri anticipate.

"In tarile afectate de criza nu avem aceasta aroganta a celui care guverneaza, a celui care dirijeaza Guvernul si aceasta iresponsabilitate a Opozitiei. Crin Antonescu am vazut ca ieri cerea repetarea alegerilor de anul trecut. E ridicol!

Trebuie responsabilitate din partea tuturor. Faptul ca Opozitia nu e serioasa si ca vrea mai degraba sa ridiculizeze ce se intampla, decat sa participe la o constructie, asta nu ne da dreptul sa vedem ca si in tabara noastra exista aceasta precaritate a mijloacelor.

Boc lasa impresia oamenilor ca vrea sa ne duca pe Luna cu bicicleta. Nu se poate!", a mai spus Preda.

Cu o zi in urma, Cristian Preda a propus ca in PDL sa se organizeze alegeri preliminare, care sa desemneze viitorii candidati, inclusiv cel pentru presedinte. in urma declaratiei, conducerea partidului l-a chemat pentru a da explicatii.

Liberalii se vor intalni cu delegatia FMI... Achizitia avioanelor F16, sub semnul intrebarii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x