Antena Căutare

Cristian Preda: "Niciun premier nu a indraznit sa fie impotriva suprematiei legii"

Europarlamentarul PDL, Cristian Preda, a scris pe blogul lui ca "sfidarea Curtii este un act grav" si ca niciunul dintre premierii care l-au precedat pe Ponta nu a indraznit sa mearga impotriva suprematiei legii.

Premierul Victor Ponta a declarat astazi ca, indiferent de ce decizie va lua Curtea Constitutionala, el va merge la Bruxelles, ca reprezentant al Romaniei, alaturi de presedintele Traian Basescu. Dupa acest anunt, premierul a mai spus ca USL va declansa suspendarea presedintelui.

"Premierul ignora interpretarea institutionala a Constitutiei, dar tot el e cel care il acuza pe presedinte. Sfidarea Curtii e un act grav. Nu poti spune ca Parlamentul e sabotat de CCR", a scris Preda pe blogul sau personal.

Europarlamentarul PDL a mai scris ca ambitia premierului risca sa provoace o grava criza a regimului, spunand ca "in aceasta situatie este nevoie de un dram de intelepciune politica si de moderatie".

Foto: Intact Images

Curtea Constitutionala: Legea uninominalului pur, neconstitutionala... Afla care sunt punctele cheie ce se vor discuta la Consiliul European!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x