Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Cristian Preda nu exclude demisia din partid: Nu am fost niciodata pe placul "fesenistilor din PDL"

Echilibrul de la varful PDL este "foarte fragil", iar acestui partid ii lipseste "o viziune politica clara", a declarat europarlamentarul PDL Cristian Preda, la Radio France Internationale (RFI).

Totodata, Preda a subliniat, la RFI, ca nu a fost niciodata pe placul "fesenistilor din PDL", tocmai pentru ca este un democrat-liberal care considera partidul din care face parte un partid al viitorului.

"E un lucru cunoscut ca nu am fost niciodata pe placul celor numiti greii partidului, pentru ca erau fesenistii de la inceputul anilor '90. Astia nu ne-au iubit niciodata! Nici eu n-am iubit FSN-ul, va spun sincer si n-am intrat in PDL pentru radacinile sale feseniste, am intrat in PDL crezand ca e un partid al viitorului. Fesenistii de varsta inaintata, ca sa zic asa, ma rog, unii dintre ei sunt tineri, dar au ramas fesenisti, ei nu ne-au iubit niciodata", a afirmat Preda la RFI.

Intrebat daca s-a gandit vreodata sa demisioneze din PDL, Cristian Preda a raspuns: "La un moment dat, probabil ca daca lucrurile continua asa, vom spune: 'Ajunge!'"

Foto: Intactimages

Recomandari