Antena Căutare

Cristian Preda (PDL) il ataca pe inlocuitorul sau la Capitala: Cine confunda politica si mondenul plateste

Europarlamentarul PDL, Cristian Preda, a pornit sambata atacul impotriva candidatului oficial al democrat-liberalilor la Primaria Capitalei, Silviu Prigoana.

"PDL Bucuresti a ales intre Silviu Prigoana si mine. Primul va fi candidat la Primaria Bucurestiului. Am luat nota de aceasta decizie, dar nu pot sustine candidatura celui care a cerut excluderea mea drept conditie a propriei sale participari. "Intre timp, a uitat" veti spune. Asa e. Nu e ceva nou: personajul e construit din razgandiri. E un lux pe care nu ni-l permitem. Situatia politica actuala e dezastruoasa, fiindca pana ieri toate optiunile pareau sa fie proiectate cu totul altfel", scrie acesta pe blogul personal.

Foarte acid, Preda il califica pe Prigoana ca un "dezastru", un om care "isi schimba pozitiile de la o zi la alta".

"Am fost, de altfel, singurul care a spus ca proiectul colaborarii electorale cu UNPR e o eroare. Dar PDL nu vrea sa invete din greseli. S-ar putea sa invete doar din infrangeri", mai spune Cristian Preda.

Europarlamentarul nu este de acord cu Prigoana in ceea ce priveste pedeaspsa cu moartea, propusa in Parlamentul European si spune despre candidatul oficial al PDL la Capitala ca astfel partidul va plati in alegeri pentru ca face confuzie intre politica si monden.


Foto: Intact Images

Prioritatile lui Prigoana: Cainii, securitatea cetatenilor si locurile de parcare... Oficial: Prigoana, candidatul PDL la Primaria Capitalei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x