Antena Căutare

Cristian Preda replica lui Becali: Singura lui contributie politica ar fi tacerea (...) Indruga verzi si uscate

Singura contributie "pozitiva a lui George Becali la politica romaneasca ar tacerea", a declarat, europarlamentarul PDL Cristian Preda, raspunzandu-i astfel presedintelui PNG care a spus ca Paleologu si Preda nu pot face nici cat negru sub unghia mea.

"Nu exista niciun acord. Becali indruga verzi si uscate.Singura contributie pozitiva a lui Becali la politica romaneasca ar fi tacerea. Dupa ce a distrus Steaua este regretabil ca vrea sa isi puna amprenta asupra politicii. Parlamentul European l-a plasat in grupul nefrecventabililor, alaturi de Vadim si Severin. Ar fi bine sa avem si in Romania aceasta categorie. Am putea numi categoria ?mai bine taci!?", a declarat Cristian Preda.

Europarlamentarul George Becali a anuntat ca formatiunea sa, PNG, va merge impreuna cu PDL-ul in alegerile locale din Capitala, dar nu a ratat ocazia de a-i ataca in acest context pe fostul ministru Theodor Paleologu si pe europarlamentarul Cristian Preda.

Foto: Intactimages

Monica Macovei acuza UDMR ca pune "piedici grosolane" aderarii Romaniei la Schengen... Gigi Becali: Paleologu si Preda nu fac nici cat negru sub unghia mea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x