Antena Căutare

Culmea localelor: Vezi ce primar a castigat cu 70% din puscarie!

Edilul comunei Jilava, Adrian Mladin a castigat ca independent (in 2008 a castigat cu PNL, apoi a trecut la UNPR) alegerile locale din 10 iunie, cu un scor zdrobitor, de circa 70%, desi el in arest, fiind judecat, alaturi de primarul din Snagov, Apostol Musat, intr-un dosar in care cei doi sunt acuzati de coruptie.

In 14 februarie 2012, primarii comunelor Jilava si Snagov, Adrian Mladin si Apostol Musat, au fost deferiti justitiei de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) pentru mita de milioane de euro. In schimbul banilor, ei au decis parcelarea unor terenuri, iar sumele au fost consemnate la notariate ca fiind diferite imprumuturi, astfel ca au fost trimisi in instanta si doi notari.

Iar procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a lui Adrian Mladin, pentru luare de mita, fals intelectual in forma participatiei improprii, instigare la infractiunea de spalare a banilor si asociere pentru savarsirea de infractiuni de coruptie, si a lui Apostol Musat, pentru trafic de influenta, in forma continuata, fals intelectual, in forma participatiei improprii, instigare la infractiunea de spalare a banilor, asociere pentru savarsirea de infractiuni de coruptie.

Potrivit DNA, Adrian Mladin i-a pretins unui denuntator 500.000 de euro, din care in 19 septembrie 2011 a primit 50.000 euro, pentru ca, "abuzand de prerogativele functiei", sa dispuna intocmirea de catre Comisia Locala de Fond Funciar a unui plan parcelar in care sa fie incluse toate terenurile denuntatorului in suprafata totala de 23,8 hectare, iar loturile sa fie alipite.

Traian Basescu, dupa rezultatele PDL: "Fereasca Dumnezeu de mai rau"... BEJ Cluj: USL a castigat sefia CJ Cluj, Boc, primaria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x