Antena Căutare

CV Tudor despre eutanasierea cainilor: Basescu a inceput si termina ca hingher sef

Corneliu Vadim Tudor a atras atentia miercuri seara asupra initiativei vicepresedintelui PDL, Elena Udrea, care ii obliga pe liderii democrat-liberali sa stranga semnaturi pentru eutanasierea cainilor maidanezi. Cine nu se conformeaza ordinului risca sa isi piarda functia.

"Ei sunt in afara comunitatii europene. Noi (n.r.- in Parlamentul European)am adoptat o rezolutie prin care s-a hotarat sterilizarea si returnarea lor in teritoriu. Traian Basescu a inceput cand a fost primar general al Capitalei ca hingher sef si tot nu a rezolvat problema. A omorat peste 70 000 de caini. A inceput ca hingher sef si a terminat tot ca hingher sef", spus CV Tudor in emisiunea "100 de Minute".

Liderul partidului PRM a atras totodata atentia populatiei sa fie atenta cand semneaza pentru eutanasierea cainilor, pentru ca pliantele raspandite de PDL sunt confuze.

"Au raspandit pliante si strang semnaturi pe confuzie, pentru ca nicaieri nu se mentioneaza sterilizarea ca solutie. Dar ei ce fac, strang semnaturile si pretind ca oamenii sunt de acord cu uciderea lor", i-a atacat europarlamentarul pe democrat-liberali.

Tudor a mai spus ca aceasta initiativa contravine doctrinei partidului democrat-liberal.

"Sunt niste criminali, n-au nici o legatura cu doctrina crestin-democrata. Ei se numesc crestin-democrati, ce crestin e acela care omoara caini. Inchid scolile, taie pensiile, nu au grija de batrani. Elena Udrea a modificat, a abrutizat legea europeana. A spus ca daca nu sunt adoptati in cateva zile, sa fie omorati", a incheiat acesta.


Decizia privind inceperea unei campanii de strangere de semnaturi pentru eutanasierea maidanezilor a fost luata in cadrul Biroul Permanent al Municipiului Bucuresti al PDL din 3 noiembrie. Printre participantii la sedinta s-au numarat sefa organizatiei Bucuresti a PDL, Elena Udrea​, Vasile Gherasim, Costica Canacheu​ si Sorina Placinta​, responsabilul principal de campanie fiind chiar Sorina Placinta.

Foto: Intact Images

Vadim: Ilie Sarbu i-a facut curte lui Basescu... Mircea Geoana despre Ilie Sarbu, socrul lui Victor Ponta: "Se scalambaie cu minciuni"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x