Antena Căutare

Dézsi Attila, candidatul UDMR la functia de secretar general al Guvernului

UDMR il propune pe Dézsi Attila, prefectul judetului Hunedoara, in functia de secretar general al Guvernului, precizeaza Uniunea intr-un comunicat, mentionand ca premierul Emil Boc urmeaza sa fie informat despre decizia luata in cursul acestei zile. UDMR va prelua postul lasat vacant dupa demiterea Danielei Andreescu.

"UDMR il propune pe Dézsi Attila, prefectul judetului Hunedoara, in functia de Secretar General al Guvernului Roman - este decizia finala a Uniunii, de azi 5 decembrie. UDMR il va informa astazi pe premierul Emil Boc despre decizia luata"

Dézsi Attila, in varsta de 38 de ani, este de profesie jurist.

El a fost numit in functia de prefect al judetului Hunedoara la data 1 iunie 2010. Intre anii 2009 si 2010 a fost inspector guvernamental in cadrul Secretariatului General al Guvernului, in perioada 2006-2009 a ocupat functia de subprefect, iar inainte de aceasta a fost secretar general al Prefecturii judetului Hunedoara.

"Dupa cum se stie, la negocierile desfasurate pe parcursul saptamanii trecute, partenerii de coalitie au convenit ca UDMR sa sprijine candidatul PDL la functia de presedinte al Senatului, iar in schimb Uniunea va avea dreptul de a desemna Secretarul General al Guvernului", se mai arata in document.

Jurnalul

Liviu Dragnea: Discutam retragerea din Parlament a PSD-ului daca motiunea de cenzura pica... Record: 8.684 de amendamente, la Bugetul 2012!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x