Antena Căutare

Dan Barna a anunțat dacă USR va merge sau nu cu o propunere de premier la Cotroceni! „E clar că avem o majoritate toxică în Parlament”

Dan Barna, liderul USR, a declarat, miercuri, după căderea Guvernului Orban, că formațiunea pe care o conduce nu va merge cu o propunere de premier la Cotroceni.

„E clar că avem o majoritate toxică în Parlament, o majoritate care face imposibilă realizarea oricărui tip de reformă și căderea Guvernului de astăzi confirmă lucrul acesta.

Rămâne un semn de întrebare decizia premierului de a bonifica baronii PSD, președinții de consilii județene care, prin faptul că nu s-a mai emis acea ordonanță promisă de mult timp de către PNL, vor rămâne în continuare în funcțiile pe care le-au avut până în prezent”, a spus Dan Barna.

„Nu, nu vom merge cu o propunere de premier la Cotroceni, pentru că miza o reprezintă alegerile anticipate (..) Poziția USR este aceea de a nu vota niciun guvern, pentru că România are în realitate nevoia de anticipate”, a mai spus Dan Barna.

Moţiunea denumită „Guvernul Orban/PNL - privatizarea democraţiei româneşti„ a fost iniţiată după ce Guvernul şi-a angajat răspunderea pe proiectul alegerii primarilor în două tururi de scrutin.

Arafat, despre informaţii conform cărora i s-a propus funcţia de premier: Eu ştiu să mă ocup de un domeniu la care mă pr... „Guvernul domnului Orban, un record nedemocratic” - Ce au transmis parlamentarii de la Bruxelles, după adoptarea moțiuni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x