Antena Căutare

Dan Diaconescu: "Daca obtinem 25% la alegeri, voi solicita sa fiu premier"

Dan Diaconescu a dezvaluit luni seara la un post de televiziune, cateva dintre numele candidatilor PPDD la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Pe lista membrilor PPDD care vor un loc în Parlament se numara jurnalisti, medici si foste cadre militare.

Dan Diaconescu: "Daca obtinem 25% la alegeri, voi solicita sa fiu premier"
| intact images

Jurnalistii Florin Condurateanu si Sorin Ovidiu Balan, Horia Mocanu, prezentat de Dan Diaconescu drept cel mai influent roman din lume, doctorul Paul Curea sau generalul Mircea Chelaru se numara printre candidatii pe care PPDD îi va arunca în lupta la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Dan Diaconescu a precizat ca, daca PPDD va obtine peste 25% din voturi la alegerile legislative, va solicita sa fie desemnat prim ministru, dar spune ca va forma aliante politice doar daca va obtine peste 25% din voturi: "Ca vioara a doua, nu vom fi nici aliatii USL, nici ai PDL. Ca vioara intai vom invita alaturi de noi la guvernare toate formatiunile politice care vor trece pragul electoral, conform procentelor pe care le detin. Daca PSD ia 20 la suta, vom da 20 la suta din ministere, daca PDL ia 15% - 15% din ministere samd. E un model care functioneaza in Elvetia de o suta si ceva de ani", a spus DD, care a adaugat ca singura solutie pentru "a salva ce se mai poate salva" in Romania este "un Parlament fara opozitie".

Citeste continuarea articolului in Jurnalul!

Fostul ministru de Interne, Traian Igas, nu si-a declarat toata averea... Crin Antonescu: "Resemnati-va cu ideea ca voi sustine acest guvern pana in 2016"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x