Antena Căutare

Dan Sova: Ungureanu seamana tot mai mult cu Basescu

Deputatul social-democrat Dan Sova acuza "santajul" Parchetului in cazul Borbely si atitudinea "aroganta" a premierului Mihai Razvan Ungureanu atunci cand vorbeste despre privatizarea CupruMin.

"Ungureanu seamana tot mai mult cu Basescu. Pare a fi primul absolvent al scolii de politica pe care presedintele vrea s-o deschida. [...] Ungureanu ca un profesor universitar ce este, trebuie sa vina la pupitru si sa ne explice calm, fara arogante, ce nu intelegem", a spus Senatorul si vicepresedintele PSD, Dan Sova.

Sova s-a referit si la cazul ministrului de mediu care si-a dat demisia imediat si ce Parchetul a inceput sa cerceteze implicarea sa in doua dosare.

"Borbely a fost un jucator in interiorul Guvernului care a blocat ceva acolo. Parchetul poate fi folosit in lupta politica, ceea ce eu am dubii, venind din sistem. [...] Acum vom fi indreptatiti sa credem ca atunci cand un om are o atitudine care nu convine intervine Parchetul", a mai declarat acesta.


Foto: Intact Images

Sorin Frunzaverde: Partidul democrat de astazi nu mai este cel de altadata... Pedelistii, invatati cum sa vorbeasca despre privatizarea CupruMin: Vezi documentul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x