Antena Căutare

Dan Voiculescu: "Hotii care ne guverneaza trebuie sa stie de frica justitiei. Romania nu se va salva de coruptie decat prin pedepse penale extrem de severe"

Senatorul Dan Voiculescu considera ca informatiile despre traseul mitei dintre Guvern si primaria Cluj, mentionate in motivarea Curtii de Apel Cluj, in dosarul primarului Sorin Apostu, trebuie rapid clarificate de premierul Emil Boc si procurorul sef al DNA, Daniel Morar.

"Episodul mitei de la Cluj, care conduce direct catre Guvern, demonstreaza amploarea fenomenului infractional in regimul Basescu. Institutiile fundamentale ale statului roman sunt parazitate de coruptie. Se impune o reactie imediata din partea premierului Emil Boc si a procurorului sef al DNA.

Pentru a salva economia si a reface increderea in stat, sunt necesare atat pedepse duble pentru infractiunile comise de functionarii publici, exact asa cum prevede proiectul civic de revizuire a Constitutiei, cat si demararea unei ample actiuni de cercetare penala a actelor de coruptie la cel mai inalt nivel. Daca nu au constiinta, hotii care ne guverneaza trebuie sa stie de frica justitiei. Romania nu se va salva de coruptie decat prin pedepse extrem de severe."

Citeste si Jurnalul

Foto: Intact Images

Secretarul general al Guvernului organizeaza nunti si botezuri in spatiile RA-APPS... FOTO! Elena Udrea, la ceai cu Printul Charles...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x