Antena Căutare

Dan Voiculescu: "Pe 9 decembrie romanii pot vota si demiterea lui Traian Basescu"

Dan Voiculescu, presedintele fondator al Partidului Conservator, s-a exprimat in favoarea initierii unui nou proces de suspendare a presedintelui Traian Basescu, fiind de parere ca, si in cazul in care USL si-ar asigura  o majoritate parlamentara concludenta, Victor Ponta nu va fi desemnat ca premier al Romaniei.

Dan Voiculescu a sesizat opiniei publice pericolul pe care il reprezinta Traian Basescu, care va face tot posibilul ca sa numeasca in fruntea viitorului guvern o alta persoana obedienta lui si va continua sa consume energiile pozitive ale societatii in lupte pentru interese marunte.

Dupa opinia mea, Traian Basescu ar trebui sa fie din nou suspendat, si consider ca in data de 9 decembrie, cand ne vom prezenta la urne pentru alegerile parlamentare, sa votam si pentru un nou referendum, astfel incat, in data de 10 decembrie Basescu sa nu mai fie presedintele Romaniei. Consider ca 9 decembrie poate fi ziua in care romanii vor vota si demiterea lui Traian Basescu”, a spus Dan Voiculescu.

Citeste continuarea articolului in Jurnalul!

Dan Diaconescu va fi contracandidatul lui Victor Ponta in Colegiul 6 din Targu Jiu... Andronescu: "Vom redacta o OUG pentru ca decizia privind bacul profesional sa se finalizeze saptamana viitoare"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x