Antena Căutare

Dăncilă: Nu vrem să luăm decizii bruşte

Premierul Viorica Dăncilă spune că Guvernul va discuta cu partenerii sociali şi toţi cei implicaţi înainte de a lua unele măsuri economice, chiar dacă "nu putem mulţumi pe toată lumea". "Nu vrem să luăm decizii bruşte", afirmă Dăncilă.

Dăncilă a fost întrebată, într-un interviu pentru Antena 3, dacă planurile Guvernului în zona financiară vor angrena şi măsuri sociale, ea spunând că nu crede acest lucru.

"În primul rând am vorbit de măsuri, măsurile economice, dar vrem să avem un dialog, să vedem impactul acestor măsuri, să vedem toţi cei implicaţi, să le cerem părerea, să discutăm cu ei, nu vrem să luăm decizii bruşte. Aceste decizii trebuie să le luăm în urma discuţiilor cu partenerii sociali, cu cei implicaţi în aceste măsuri economice", a spus premierul.

Dăncilă a adăugat că acest lucru va lămuri multe aspecte şi nu va mai da naştere unor atacuri.

"Bine, nu putem mulţumi pe toată lumea, este normal ca atunci când iei o decizie unii să se bucure, alţii să fie mai puţin bucuroşi, dar este important să avem acest dialog, să ascultăm şi părerea celorlalţi, să le explicăm de ce am luat această măsură pentru ca toată lumea să înţeleagă care este sensul în care vrem să mergem", a afirmat ea.

Sursa : news.ro

Iohannis despre Ursula von der Leyen: Aştept cu nerăbdare o cooperare strânsă pentru o Europă mai puternică... Siegfried Mureşan: "Dăncilă este primul şef de guvern care-şi atacă funcţionarii din subordine şi se distanţează de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x