Antena Căutare

Daniel Constantin: UDMR trebuie sa se delimiteze de actiunile de favorizare a infractorilor ale PDL

Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a anuntat, miercuri, in cadrul unei declaratii de presa sustinuta la Ploiesti ca PC va solicita, printr-o scrisoare catre UDMR, explicatii publice cu privire la votul din Parlament care a respins cererea de retinere si arestare a deputatului PDL, Dan Pasat.

Potrivit liderului conservator, aceste explicatii au menirea de a clarifica intentiile UDMR in ceea ce priveste actul de justitie si procesul de combatere a coruptiei si sa se delimiteze public de actiunile de protejare a infractorilor pe care le practica PDL. "UDMR-ul are datoria sa spuna public daca a votat pro sau contra arestarii domnului Pasat".

Cererea de retinere si arestare a deputatului PDL, Dan Pasat, nu a trecut de plenul Camerei Deputatilor. Cererea nu a intrunit numarul suficient de voturi pentru a fi aprobata. In favoarea cererii de arestare au votat 116 deputati, iar 34 au votat impotriva. Pentru aprobarea arestarii erau necesare 147 de voturi.

Daniel Constantin a comentat si declaratiile presedintelui de la postul public de televiziune, cand a acuzat anumiti medici ca incearca sa influenteze Justitia, considerand nedemn pentru un sef de stat sa acuze medicii de asemenea actiuni.

Sursa: Antena3

Senatorii nu vor "tigani". Proiectul de lege privind inlocuirea termenului "rom", respins... Adrian Nastase acuza un "jihad" pornit impotriva sa la comanda politica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x