Antena Căutare

Daniel Oajdea: "Ma gandesc sa infiintez vechiul PD"

Deputatul Daniel Oajdea a declarat, azi, ca in cazul va fi exclus din PDL intentioneaza sa infiinteze vechiul PD, sustinand ca a primit mai multe telefoane din tara de la actuali membri PDL, care ar sustine o astfel de constructie politica

Daniel Oajdea a declarat ca PDL s-a descalificat prin propunerea de a-l exclude din partid, motivand ca el nu a facut nimic care sa afecteze imaginea formatiunii democrat-liberale. De asemenea, Oajdea a spus ca in situatia in care Consiliul de Coordonare va decide excluderea sa din partid se gandeste sa infiinteze vechiul PD.

"Conducerea PDL s-a indepartat de ceea ce a promis in campania electorala, nu eu. Ma gandesc sa infiintam vechiul PD, impreuna cu alti colegi din PDL, nemultumiti de ceea ce se intampla", a spus Oajdea.

El a precizat ca in ultimele zile a primit mai multe telefoane din tara de la membri PDL care l-ar fi incurajat si care i-ar fi spus ca ar sustine o astfel de constructie politica. "M-au sunat si mi-au propus sa iau atitudine. Au spus ca ma sustin", a aratat Oajdea. Daniel Oajdea a afirmat ca va activa ca parlamentar independent, in afara grupului condus de Gabriel Oprea, adaugand ca se astepta sa fie exclus din PDL.

"Ma asteptam sa fiu exclus. Voi ramane parlamentar independent, dar in afara grupului independentilor condus de Gabriel Oprea. Nu ma pot duce la PSD sau PNL, cat timp cele doua partide au spus ca ii dau afara pe cei care nu voteaza motiunea. Nu pot sa ma duc de la un partid care-si exclude membrii, la un altul. Eu am criticat Guvernul, nu partidul. Nu trebuia sa fiu exclus din PDL. Eu am criticat niste oameni care nu si-au facut datoria fata de tara", a mai spus Daniel Oajdea.

Sursa: jurnalul.ro

Deputatul PDL Teo Trandafir va vota in favoarea motiunii de cenzura... Marko Bela: "UDMR nu sustine motiunea de cenzura"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x