Antena Căutare

De ziua lui, Ion Iliescu si-a desemnat sotia sa raspunda la telefoane

Este Sfantul Ion si cel mai cunoscut Ion al tarii isi petrece ziua alaturi de familie. Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu a ales in acest an sa fie alaturi de sotia sa, Nina. Chiar si asa de dimineata a mers la prima sedinta a Biroului Permanent al PSD. Trebuia sa afle ce planuri are partidul in 2013.

Ion Iliescu a zambit tot timpul. Cum altfel, cand toata lumea l-a coplesit cu urari inca de la prima ora. „I-am lasat telefonul doamnei Nina ca sa scap de aceasta povara. Ea raspunde acum la telefon”, a marturisit fostul presedinte.

Ion Iliescu nu a primit niciun cadou din partea sotiei: „Nimic, pentru ca nu ne cumpararm asa ceva. A comandat un tort ceva”.

Fostul presedinte este un om activ, asa ca, de dimineata, nu a putut sta departe de politica. A mers la prima sedinta de partid din acest an a colegilor sai: „Nu este un an simplu dar este promitator. Sunt premise sa se desfasoare o munca mai ordonata la nivelul tuturor structurilor statale de sus pana jos, ca altminteri nu este un an simplu”, a spus politicianul.

Iliescu are si planuri de viitor: “Lucrez la un fel de carte autiobiografica. Amintiri si sper sa il termin in aceasta primvara acest volum de amintiri care merge pana in '89, copilarie, tinerete si asa mai departe”.

Kelemen Hunor, pentru Nepszabadsag: "Politicienii romani ne considera cetateni de mana a doua”... Victor Ponta ar putea candida la alegerile prezidentiale din 2019 sau 2024...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x