Antena Căutare

Deputatii PNL au inceput sa isi scrie demisiile. Vezi ce politicieni au renuntat la functiile din Parlament!

Mai multi deputati PDL si-au anuntat demisiile din Parlament. Primul care si-a depus demisia din functia de deputat a fost deputatul liberal Ludovic Orban, incepand cu 1 februarie, informeaza televiziunile de stiri, citand surse politice. Orban si-a anuntat decizia in sedinta grupurilor parlamentare ale PNL. Si deputatul Adriana Saftoiu a anuntat ca demisioneaza din Parlament.

UPDATE 2 Crin Antonescu: "Demisia in bloc a liberalilor va fi dezbatuta de USL"

UPDATE! Mircea Diaconu, Ciprian Dobre, Lucia Varga si Alina Gorghiu si-au anuntat disponibilitatea de a demisiona din Parlament


Sursele neoficiale au mai spus ca la aceasta sedinta mai sunt si alti liberali care doresc sa recurga la acest gest, de a demisiona din functia de parlamentar.

Decizia lui Ludovic Orban vine in contextul in care Crin Antonescu a sustinut luni, ca o posibila solutie pentru fortarea alegerilor anticipate, demisia colectiva a tuturor parlamentarilor, atat ai puterii cat si ai opozitiei.

Orban a explicat, potrivit surselor, ca face acest gest pentru canu mai doreste sa legitimeze prin prezenta sa in legislativ actiunile nedemocratice ale actualei puteri.


In jurul orei 19,00, la Palatul Parlamentului are loc o reuniune a grupurilor parlamentare liberale.

Crin Antonescu: "Demisia in bloc a liberalilor va fi dezbatuta de USL"... Olguta Vasilescu despre cedarile Puterii: "Ce face frica din om!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x