Antena Căutare

Deputatul Gelu Visan acuza: Vasile Blaga coordoneaza mafia PDL!

Imediat dupa demisia din PDL si anuntarea candidaturii, pentru un nou mandat de deputat, din partea PPDD, Gelu Visan a lansat un atac dur la cel mai inalt varf al PDL. In direct la RTV Visan a declarat ca insusi Vasile Blaga, presedintele democrat-liberalilor coordoneaza mafia de partid.

Deputatul Gelu Visan acuza: Vasile Blaga coordoneaza mafia PDL!
| intact images

„Exista o firma care inregistreaza cel mai mare profit din tara, la ora asta. Este vorba de Tehnologica Radion. Aceasta firma este controlata, dirijata de Vasile Blaga”. Visan a dat exemplul unui contract de dezapezire in valoare de 40 de milioane de euro, valabil pentru perioada 2010 - 2014, incheiat de autoritatile locale din judetul Dolj cu Tehnologica Radion, in urma interventiei directe a presedintelui PDL. Rugat de moderatorul emisiunii sa ofere probe in sustinerea alegatiei sale, Visan s-a rezumat in a afirma ca le va prezenta in instanta, daca Vasile Blaga il va da in judecata.

Basescu: "Nu mai vindem cei 10% din Petrom. Am fost norocosi ca nu am vandut in 2011"... Declaratia de avere a lui Gigi Becali. Sute de hectare de teren, zeci de milioane de euro imprumutati, actiuni la mai mu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x