Antena Căutare

Deputatul William Branza, in vacanta pe banii cotribuabilului: Vezi cat a costat deplasarea pedelistului in Grecia si Italia

Deputatul PDL William Branza a fost cinci zile in Grecia si patru la Venetia, pe banii statului. Si cum parlamentarul democrat liberal sustine ca nu a fost in vacanta in Grecia si la Italia, ci in interes de serviciu, la intoarcere, a cerut  sa i se deconteze toate cheltuielile de aproape 3.000 de euro.

William Branza a fost ales in colegiul pentru romanii din strainatate. Asa ca, in fiecare luna are dreptul la o deplasare in strainatate. In luna iunie, insa, pedelistul a fost plecat in trei calatorii, toate platite de la bugetul de stat. Deplasarile in Portugalia, Spania si Italia au costat peste 3000 de euro. Iar in lunile urmatoare, Branza a plecat din nou. In Italia si apoi in Grecia.

"Nu m-am bronzat nici in Grecia, nici in Italia, m-am bronzat la noi (...) era un eveniment la care participau autoritatile din Grecia, era un eveniment foarte important, eram in vacanta parlamentara asa ca am preferat sa iau cel mai ieftin zbor, low cost si dupa aceea am depus actele la biroul permanent, n-am solicitat diurna", a declarat deputatul. In acte, insa, scrie altceva. William Branza a cerut diurna pentru toate cele 9 zile de deplasare, 809 euro biletul de avion pana la Venetia si 609 euro pana in Grecia. La asta se adauga cazarea de 880 de euro in ambele deplasari si taxiul de 119 euro.

In total, Branza a cerut de la Camera Deputatilor 2.921 de euro. Conducerea a refuzat, insa, sa-i dea banii. Deputatii n-au fost impresionati nici de faptul ca in Italia, William Branza a investigat cazul medicului care a refuzat sa opereze un marinar roman.

Saptamana viitoare, William Branza va pleca iar, dar in Cipru si tot pe banii statului.

Premierul Victor Ponta implineste 40 de ani. Basescu i-a trimis flori, dvs. ce-i urati?... Verestoy Attila, cel mai bogat senator al Romaniei. Vezi ce avere are UDMR-istul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x