Antena Căutare

Divorţ la centru, uniţi în teritoriu. Lista judeţelor în care USL încă funcţionează

O listă a judeţelor în care încă mai funcţionează Uniunea Social Liberală, după ruperea USL, a fost prezentată în emisiunea 100 de Minute de la Antena 3.


O listă a judeţelor în care încă mai funcţionează Uniunea Social Liberală, după ruperea USL, a fost prezentată în emisiunea 100 de Minute de la Antena 3.

1. SIBIU

Liderii PNL şi PSD Sibiu - deputatul Mircea Cazan şi preşedintele Consiliului Judeţean, Ioan Cindrea - au declarat că îşi doresc continuarea colaborării pe plan local.

2. BUZĂU

Preşedintele PSD Buzău, Constantin Boşcodeală, le-a transmis primarilor să nu rupă alianţele cu PNL "de dragul rupturii de la centru".

3. CLUJ

Preşedintele interimar al PNL Cluj, Horea Uioreanu, a declarat că va avea o întâlnire în zilele următoare cu conducerea PSD Cluj, pentru a discuta despre continuarea colaborării la nivelul CJ Cluj.

4. BRAŞOV

Protocolul judeţean USL rămâne valabil, nu se face nicio schimbare, deocamdată, nici la nivelul instituţiilor deconcentrate.

5. ARAD

Continuă colaborarea instituţională, pentru a nu fi schimbaţi nici viceprimari, nici directori de instituţii.

Citește AICI continuarea articolului.

Călin Popescu Tăriceanu a demisionat din PNL... Tăriceanu înfiinţează un nou partid, după demisia din PNL: "Sute de persoane m-au asigurat de sprijinul lor"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x