Antena Căutare

Basescu i-ar fi inmanat lui Ponta o scrisoare in care ii cere demisia

Potrivit unor surse citate de Antena3,  Traian Basescu i-a inmanat premierului Victor Ponta o mapa rosie, in care s-ar fi aflat o posibila demisie. Este vorba despre aceeasi scrisoare pe care Victor Ponta a rupt-o in fata participantilor la congresul PNL, PSD si PC din data de 7 aprilie.

Luni seara, dupa ce Ecaterina Andronescu a depus juramantul de investitura in functia de ministru al Educatiei, Traian Basescu i-a inmanat premierului Victor Ponta o mapa rosie, in care s-ar fi aflat o posibila demisie.

La finalul ceremoniei, presedintele Basescu i-a salutat pe presedintii Camerelor Parlamentului, Vasile Blaga si Roberta Anastase, apoi s-a oprit langa premierul Victor Ponta. Basescu a primit un dosar rosu de la sefa de protocol de la Cotroceni. Presedintele a fluturat dosarul de cateva ori, iar apoi i l-a inmanat premierului si au avut un schimb de replici de aproximativ 30 de secunde.

De asemenea,Traian Basescu a declarat, luni seara, ca va demisiona doar in cazul in care Constitutia va fi revizuita.

GAFA prezidentiala: Traian Basescu a confundat Croatia cu... Craiova!... Antonescu: "Saptamna asta cred ca putem depune si vota cererea de suspendare a lui Basescu"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x