Antena Căutare

Dragnea: Exista judete in care si Politia este implicata in campanie

"Exista judete in care si Politia este implicata in campanie, informatiile vor ajunge la MAI", este declaratia socanta a secretarul general al PSD Liviu Dragnea.

Acesta a afirmat luni ca exista judete in care Politia e implicata in campania electorala pentru locale, conform Antena3.

„Din toate judetele au venit informatii si colegii nostri s-au plans de faptul ca foarte multi sefi de institutii judetene deconcentrate sunt implicati in campania electorala implicand de asemenea si institutiile pe care le conduc. In toate judetele fara exceptie - toate inspectoratele de invatamant, in majoritatea judetelor - directiile silvice, padurari, in toate judetele fara exceptie postasi, respectiv directiile judetene de posta, in destul de multe judete politie. Avem doua cazuri extrem de serioase si de grave - la Dambovita si la Prahova - unde conducerile judetene ale politiei sunt implicate efectiv in campania electorala. Mai avem de asemenea si alte institutii judetene, de la caz la caz, oficiile pentru protectia consumatorilor, sedii regionale Hidroelectrica, (...) foarte multe institutii sunt implicate", a declarat Dragnea.

Dragnea s-a aratat totodata deranjat de faptul ca semnalele pe care le-a lansat primul-ministru, imediat dupa investire conform carora nu se procedeaza la schimbarea sefilor deconcentratelor decat daca acestia se implica in campania electorala, „nu au fost luate in seama''. Aceasta a adaugat ca va proceda in consecinta, ca aceia care s-au implicat, sa nu mai poata sa ramana in functie.

Foto: Intact Images

Ponta, primarilor: Lasati campania, ajutati cetatenii afectati de inundatii!... Stampila cu "VOTAT", gasita in biroul prefectului de Mehedinti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x