Live acumTe cunosc de undeva! (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Liviu Dragnea, probleme la închisoare! Ce i s-a întâmplat. „Urmează să facă o adresă către Înalta Curte”

Liviu Dragnea a avut probleme, la închisoare. Fostul lider PSD a fost audiat prin videoconferinţă de judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, pentru a susţine contestaţia la executare, dar a întâmpinat dificultăți tehnice.

Liviu Dragnea

„Din păcate, ceea ce a spus domnul Liviu Dragnea s-a auzit foarte prost şi urmează să facă o adresă către Înalta Curte pentru a remedia acest aspect. Din păcate, nu am prea înţeles mare lucru. Dânsul a susţinut, în esenţă, asta a spus, că se află într-o detenţie nelegală”, a declarat Flavia Teodosiu, avocatul lui Dragnea.

Apărătorii lui Liviu Dragnea au invocat, drept temei pentru susţinerea contestaţiei, o decizie a Curţii Constituţionale.

Ministrul Sportului a dat interviu „în chiloți”! Imaginile care au șocat chiar și prezentatorul | VIDEO

„În 10 octombrie 2019 a apărut motivarea CCR care a statuat că la ICCJ nu a fost respectat articolul 29 din Legea 78 (pentru prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie, n.r) care prevedea ca toate completele de la fond să fie specializate”, a explicat Flavia Teodosiu, potrivit Mediafax.

Cutremur puternic! Premierul din Noua Zeelandă, surprins de seism, în direct! Reacție uluitoare! VIDEO

Pe 27 mai 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive. Fostul lider PSD se află încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Recomandari