Antena Căutare

E razboi in PDL! Vasile Blaga si Elena Udrea se lupta pentru sefia partidului

Democrat liberalii isi ascut cutilele inaintea congresului in care isi vor alege presedintele. Pe zi ce trece, Vasile Blaga si Elena Udrea gandesc si vorbesc diferit. Daca Blaga vrea congres cu 5.000 de oameni, Elena Udrea pluseaza si spune ca aduce la Bucuresti 10.000 de alesi locali. De altfel, cei doi fac un tur de forta in teritoriu in incercarea de a atrage cat mai multi lideri locali de partea lor

Mai vesela si mai sociabila ca niciodata, Elena Udrea a oferit un adevarat spectacol, la Pechea. In dorinta de a mai aduna cateva voturi ea a glumit, a ras si s-a pupat cu oamenii. Si pentru ca imaginea de candidat popular sa fie completa, Udrea a gustat si din traditionala paine cu sare. Nu a uitat insa de adversarii politici.

Emotionata de la atatea pupaturi, Elena Udrea si-a scapat si I-Padul pe jos. “Am fost ingrijorata pentru ca pentru mine I-Padul este indispensabil si indispensabil e si telefonul. Vad ca merge. l.am scapat pe jos dar vad ca merge. E semn bun”, a spus Elena Udrea.

De la pantofii cu toc jos si pantalonii largi de ieri, Elena Udrea a trecut azi la o rochie neagra mulata, pantofi din piele de sarpe si margele albe. Sefia cere eleganta. “Va fi o conventie mare cum nu a mai fost.10.000 de delegate, sa fie prezenti toti cei care au voturi in spate. Noi ne-am gandit la sala mare de la Romexpo”, a mai afirmat Udrea.

Presedintele PDL va fi ales la Conventia de la sfarsitul lunii martie.

Lipsa fotoliilor din Parlament urca senatorii in balcoane. Vor fi, la propriu, deasupra tuturor... Baroneasa Emma Nicholson l-a vizitat pe Adrian Nastase...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x