Antena Căutare

Elena Udrea: "Cabinetul Boc este un cabinet bun, insa intotdeauna este loc de mai bine"

Astazi expira termenul pe care presedintele Traian Basescu l-a dat Cabinetului Boc pentru "a revizui, pe ici pe colo, in punctele esentiale", activitatea ministeriala. Rand pe rand, posibilii remaniabili ai Cabinetului Boc au inceput, pe ultima suta de metri, sa-si sustina pledoaria finala

"Daca sunt anumite probleme, acest lucru trebuie spus de primul-ministru. Presupun ca a facut acea analiza pe care o asteptam la 1 septembrie. Astazi este 1 septembrie. Vom vedea in aceasta seara care este opinia prim-ministrului legata de functionarea Guvernului si a ministrilor, si de asemenea vom vedea si care este opinia partidului fata de ce ar trebui sa se intample in continuare in Guvern si cu proiectele Guvernului", a spus Udrea, potrivit Mediafax.

Intrebata daca este multumita de activitatea Cabinetului, ea a raspuns: "Cred ca este un Cabinet bun, insa intotdeauna este loc de mai bine".

La randul sau, ministrul de Interne, Vasile Blaga, adauga resemnat: "Nu exista nimeni care sa nu poata sa spuna: Puteam sa fac si mai multe".

Intrebat daca are emotii, Blaga a raspuns sec: "Nu, nu am emotii". La randul sau, Videanu a ras: "Se vede ca am emotii, nu?".

Remanierea, odata anuntata, a dat nastere unor discutii atat in interiorul arcului guvernamental, cat si in randul Opozitiei. Astfel, in timp ce UDMR sustine ca la nivelul Uniunii nu se pune problema remanierii, PDL asteapta ca seful Executivului sa faca evaluarea ministrilor. Lucru care s-ar intampla in aceasta seara si asta dupa ce, marti, lideri importanti ai PDL, in frunte cu Emil Boc, s-au perindat de la Palatul Victoria la Palatul Cotroceni, in cautarea unor raspunsuri.

Sursa: jurnalul.ro

Foto: Intact Images

Ion Iliescu: “In 2007, ne-am grabit cu suspendarea presedintelui”... Emil Boc: "Directia strategica si economica a tarii este cea buna"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x