Antena Căutare

Elena Udrea: "Daca USL a obtinut 60%, sa aiba premierul pe care il vor"

Liderul PDL Elena Udrea a declarat, aseara, intr-o emisiune TV, ca USL ar trebui sa aiba "premierul pe care il vor" avand in vedere ca la alegerile parlamentare au obtinut 60%.

Elena Udrea: "Daca USL a obtinut 60%, sa aiba premierul pe care il vor"
| intact images

"Daca USL a obtinut 60%, sa aiba premierul pe care il vor", a spus Udrea, intrebata daca este de parere ca Traian Basescu il va nominaliza pe Victor Ponta premier.

Fostul ministru al Dezvoltarii a mai spus ca presedintele poate refuza nominalizarea, iar daca Parlamentul respinge de doua ori propunerea de premier a sefului statului, se dizolva Parlamentul si se poate ajunge la alegeri anticipate.

Realizatorul emisiunii a replicat ca, potrivit declaratiilor liderilor USL, presedintele va fi suspendat inainte de a se ajunge la alegeri abticipate si presedintele interimar va face desemnarea premierului. "Asta este altceva", a raspuns Elena Udrea.

Citeste si Jurnalul!

Mihai de la Hi-Q, Ionela Prodan si Damian Draghici ii reprezinta pe romani in Parlament... Rezultate finale alegeri parlamentare. Iata lista deputatilor alesi in judetul tau...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x