Antena Căutare

Elena Udrea: "Mi-ar fi placut sa ma fac vanzatoare la un magazin de sandvisuri"

Ministrul Dezvoltării Regionale si Turismului, Elena Udrea, a dezvaluit intr-o emisiune televizata ca in copilarie visa sa devina vanzătoare. Si nu oriunde, ci la un magazin cu specific culinar.

"Mie mi-ar fi placut, dar nu-mi aduc aminte daca am avut acest gand, sa ma fac vanzatoare la un magazin de sandvisuri", a spus Elena Udrea in timpul unei emisiuni difuzate la ProTV.

Udrea s-a aratat deranjata de faptul lumea inca se mai refera la ea ca fiind ministru doar al Turismului, in condiţiile in care acum deţine si portofoliul Dezvoltarii.

"Inca, foarte multa lume spune Elena Udrea, ministrul Turismului. Probabil ca dupa anul trecut au ramas cu aceasta impresie, ca nu pot fi decat ministrul Turismului. Acum vor invaţa sa spuna Elena Udrea, ministrul santierelor", a spus Elena Udrea.

Ministrul a explicat si motivul pentru care a ales sa poarte o rochie de culoare violet atunci cand a participat la confruntarea dintre candidaţii ramasi in cursa pentru Cotroceni.

"In echipa presedintelui erau doua persoane imbracate in violet: primul ministru avea cravata violet, eu aveam o rochie violet. Trebuia sa indeplineasca niste condiţii: nici prea scurta, nici prea lunga, nici prea stramta, nici prea larga, nici prea decoltata, nici prea inchisa pe gat", a spus Elena Udrea.

Foto: elenaudrea.ro

Grupul parlamentarilor independenti va deveni partid. Se cauta nume!... Un deputat PD-L propune interzicerea magiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x