Antena Căutare

Elena Udrea, pe urmele imparatesei Sissi a Austriei

Ministrul Dezvoltarii si Turismului a fost comparata de catre un om de afaceri din Baile Herculane cu imparateasa Sissi a Austriei.

Oamenii de afaceri care au participat, ieri, la intalnirea organizata cu ministrul Dezvoltarii pentru relansarea turismului balnear nu au contenit cu complimentele la adresa ministrului, scrie Adevarul.

"Sper ca vizita dumneavoastra sa fie la fel de benefica, cum a fost si viziza Imparatesei Sissi, in 1888, cand, datorita ei, s-au amenajat aproximativ 45 de km de alei pietonale", a spus Petru Silasi, manager al unui hotel.

"Daca in continuare vor fi dificultati economice si romanii vor avea probleme financiare ca si in 2010, probabil ca nici turismul nu va creste, pentru ca e firesc, oamenii nu au ca prioritati vacantele atunci cand au salariile mici. Ei incearca sa-si acopere mai intai alte nevoi", a spus ministrul Turismului.

Oamenii de afaceri sunt de parere ca Elena Udrea lasa, pe oriunde trece, "o adevarata amprenta binefacatoare pentru locuitorii acelor zone".

Imparateasa Sissi a Austriei a fascinat prin frumusetea sa, dar si prin personalitate, renuntand la protocolul de la curte. Imparateasa tinea diete draconice pentru a-si mentine silueta si petrecea foarte mult timp ingrijindu-se.

Sursa: Jurnalul National

Basescu: Obiectivul Opozitiei este intrarea Romaniei in derapaj... Decizia CCR: Legea pensiilor este constitutionala. Barbatii se vor pensiona la 65 de ani, femeile la 63...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x