Antena Căutare

Elena Udrea: Romania este cea mai frumoasa tara

Ministrul Dezvoltarii Regionala si Turismului a transmis de Ziua Nationala a Romaniei un mesaj romanilor de pe blogul personal.



Prin natura functiei pe care o ocup in stat, am ajuns in ultimii ani sa vorbesc foarte mult despre tara mea strainilor, dar si multor romani care au plecat de aici in cautarea unei alte vieti. Tuturor le-am spus acelasi lucru: Romania este cea mai frumoasa tara si cea mai binecuvantata de Dumnezeu"



"Ziua Nationala a Romaniei este un prilej unic in an: fiecare roman isi poate manifesta iubirea pentru tara sa, oriunde s-ar afla in lume. 1 Decembrie este un moment simbolic care cuprinde toate valorile si idealurile noastre incununate prin Marea Unire de la 1918. E un moment in care aducem un omagiu celor care prin jertfa, daruirea, intelepciunea si priceperea lor au reusit sa infaptuiasca acest mare deziderat al romanilor"

Foto: Intact Images

UNPR a fuzionat cu Partidul Popular al Protectiei Sociale, infiintat in urma cu 14 ani... VIDEO! Mircea Badea: “Mi-a venit sa vomit cand l-am vazut pe ala, cum ii pupa mana lui Basescu!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x