Antena Căutare

Elevii unui liceu de arte din Bucuresti, convinsi sa se inscrie in PDL pentru a vinde tablouri

Elevii din anii terminali de la liceul Tonitza au acceptat sa fie membri PDL ca sa isi poata vinde lucrarile. Si-au facut carnete de partid, sustin ei, chiar la cererea directoarei liceului. Iar gestul a avut rezultatul scontat: de cand au carnet de partid, elevii au vandut cateva zeci de tablouri.

Chiar daca nu sunt la curent cu politica, pentru a-si vinde lucrarile, tinerii artisti au acceptat sa se inscrie in Partidul Democrat Liberal.

In doua saptamani liceenii au vandut cat in trei ani de scoala. Legatura intre partidul de guvernamant si elevi ar fi facut-o chiar directoarea Liceului Tonitza.

Conducerea scolii neaga insa cu putere legatura intre partid-scoala si e pozitia de tablouri a tinerilor artisti. Cert e ca elevii au carnete de partid, iar e pozitia tinerilor artisti a fost organizata chiar intr-un sediu al PD-L.

Ministrul Educatiei si reprezentantii PDL spun ca politica nu are ce cauta in educatie si promit ca vor lua masuri.

Liceul Tonitza nu este singura institutie de invatamant suspectata de politizare. Inspectoratul scolar spune ca va face o ancheta pentru a vedea cine este responsabil de situatie.

Sursa: Antena3

Vicepresedintele Senatului: In august, Romania ar putea avea o mare problema cu lichiditatile... Gheorghe Flutur: "Emil Boc va castiga alegerile interne din PD-L"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x