Antena Căutare

Emil Boc anunta negocierea unui pachet alternativ de masuri. Taxele s-ar putea mari

Premierul Emil Boc a anuntat, azi, dupa decizia Curtii Constitutionale referitoare la legile de austeritate ca Guvernul are un pachet alternativ de masuri in vederea reducerii deficitului bugetar

Acest pachet de masuri se negociaza cu partenerii externi de la Fondul Monetar International, Banca Mondiala si Comisia Europeana. Premierul a precizat ca masurile vor fi facute publice dupa finalizarea acestor negocieri.

Emil Boc a refuzat sa ofere informatii clare cu privire la masurile ce urmeaza sa fie luate. Cel mai probabil, insa, acestea vor presupune majorarea TVA si a cotei unice.

Guvernul ar putea sa recurga la adoptarea unei OUG de crestere a taxelor, care sa compenseze cheltuielile de 1% din PIB, ramase in vigoare prin nereducerea pensiilor cu 15% si sa ceara Parlamentului modificarea rapida a legilor pe care s-a pronuntat Curtea Constitutionala.

Ce masuri crezi ca va adopta Guvernul?

Foto: intactimages.ro

Marko Bela, dupa decizia CCR: Nu exista alte surse importante, decat cresterea cotei unice si a TVA... PNL jubileaza. Stroe: Decizia CCR, dovada de probitate morala si de faliment a Guvernului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x