Antena Căutare

Emil Boc: "Directia strategica si economica a tarii este cea buna"

Romania merge in directia buna din punct de vedere strategic si economic, le-a transmis, astazi, premierul Emil Boc diplomatilor romani, mentionand ca au inceput sa apara semnale pozitive in ceea ce priveste evolutia economica, dar ca prefera sa fie prudent

"Directia din punct de vedere economic si strategic a tarii este cea buna in raport cu interesele Romaniei si, evident, ca aceste constrangeri (constrangerile impuse de masurile anticriza - n.r.) aduc nemultumiri din partea romanilor", le-a spus Boc ambasadorilor romani, in deschiderea Reuniunii Anuale a Diplomatiei Romane.

El a declarat ca sunt unele semne pozitive din punct de vedere economic, mentionand, printre acestea, incadrarea in deficitul bugetar angajat cu organismele internationale, scaderea cheltuielilor pe componenta 'personal' sau realizarea descentralizarii in unele domenii, precum sanatatea.

Premierul s-a aratat optimist cu privire la faptul ca Romania va avea, in acest context, mai multe resurse financiare pentru ceea ce inseamna dezvoltare si nu va mai avea o crestere bazata pe imprumut si consum.

Acesta considera ca este foarte important ca o tara sa aiba un buget sustenabil pentru a putea fi credibila pe piata externa.

Citeste articolul integral pe jurnalul.ro

Foto: Intact Images

Elena Udrea: "Cabinetul Boc este un cabinet bun, insa intotdeauna este loc de mai bine"... Ordonanta privind drepturile de autor ramane la fel, dar se schimba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x