Antena Căutare

Emil Boc, dupa ce a fost huiduit la parada: Este o expresie a democratiei

La finalul paradei de 1 Decembrie, desfasurata in zona Arcului de Triumf, Emil Boc a fost huiduit. Premierul a caracterizat aceasta intamplare drept o expresie a democratiei, care este consacrata in Romania de 20 ani.

"Democratia in Romania este consacrata de 20 de ani, iar in privinta reprezentarii la parada, eu am fost desemnat de structurile abilitate", a declarat Emil Boc dupa ce a fost intrebat de jurnalisti de ce a fost huiduit la parada din Bucuresti.

Premierul a transmis cetatenilor, ca mesaj de 1 Decembrie, sa fie mandri ca sunt romani, deoarece poporul a reusit de-a lungul vremurilor sa reziste la toate imperiile - Otoman, Habsburgic, Austro-Ungar, Tarist.

"Am rezistat de-a lungul vremurilor pentru ca am fost uniti si acesta este cel mai important mesaj pe care il da ziua de 1 Decembrie: numai uniti putem reusi, numai uniti suntem puternici. Asa cum spune un cantec istoric, romanii in veci vor fi frati", a spus Boc.

Dupa ce a fost huiduit, premierul s-a indreptat catre masina de serviciu, insotit de membrii echipei sale de paza si protectie.

La cateva minute de la plecarea lui Boc, prin acelasi loc a trecut liderul PRM Corneliu Vadim Tudor. El a comentat razand catre SPP-isti: "Ce i-au facut, ma, lui Boc!".

Masurile cu care se lauda Guvernul, efect zero pentru economia reala... Traian Basescu a motait la Summit-ul OSCE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x