Antena Căutare

Emil Boc: "Nu am fost anuntat referitor la acuzatiile oficiale aduse ministrului Borbely“

Primul ministru al Romaniei, Emil Boc, a declarat, marti, ca nu a primit nicio instiintare de la DNA, cu privire la o acuzatie oficiala impotriva ministrului Mediului, Laszlo Borbely, informeaza Mediafax.


Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, este implicat intr-un dosar de trafic de influenta in care este deja pus sub acuzare consilierul sau, Szepssy Szabolcs. Potrivit Directiei Nationale Anticoruptie, Borbely ar fi benefiaciat de lucrari de amenajare a unui apartament pentru a favoriza o firma.

Firma, care apartine lui Ioan Ciocan, ginerele deputatului PSD, Gheorghe Ciocan, ar fi realizat lucrari de amenajare in valoare de 20.000 de euro la apartamentul cuscrei lui Borbely. Ministerul Mediului nu a confirmat pana in prezent informatiile.

Un om de afaceri a cumparat influenta ministrului Borbely, prin efectuarea in folosul acestuia de lucrari de amenajare a unui apartament. Intermedierea ar fi fost facuta de Szepssy Szabolcs.

Emil Boc a prezentat factura pentru zborul cu elicopterul SRI... VIDEO! Ambasadorul Frantei la Bucuresti, Henri Paul, a lesinat in bratele lui Boc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x