Antena Căutare

Emil Boc: USL arata clar ca poate cobori sub 50%

Presedintele PDL Emil Boc, care a recastigat Primaria Cluj, a declarat ca rezultatele alegerilor locale vor fi analizate in Colegiul Director al partidului, adaugand ca "USL arata foarte clar ca poate cobori sub 50%".

"Vom discuta la nivel national rezultatele alegerilor locale, intr-o sedinta de Colegiu Director, pe care o voi convoca dupa ce vor fi prezentate toate rezultatele finale. Eu sunt un optimist prudent si ma bazez pe doua elemente. USL arata foarte clar ca poate cobori sub 50 la suta si chiar a coborat. Asta ne da semnale importante ca la toamna va avea cu mult sub 50 la suta, ceea ce, daca noi vom face ceea ce stim foarte bine sa facem in opozitie, sa pregatim in continuare drumul PDL spre guvernare, in conditiile in care USL va cobori sub 50 la suta", a apreciat Emil Boc.

USL a obtinut 49,37 % din voturile pentru Consiliile Judetene, iar PDL a primit 15,68%, potrivit rezultatelor partiale furnizate de BEC, luni, la ora 18.00, dupa numararea voturilor din 7.476 de sectii din cele 16.910.

In ceea ce priveste voturile pentru presedintii de Consilii Judetene, USL a obtinut 49,31%, in timp ce PDL a obtinut 15,46%.

Foto: Intactimages

VIDEO! Cristian Popescu Piedone, Irinel Columbeanu si Silviu Prigoana, cei mai matinali votanti... Traian Basescu, dupa rezultatele PDL: "Fereasca Dumnezeu de mai rau"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x