Live acumFilm: Dragoste pe partie
Prime Time 20:00Film: Parker

Florin Zamfirescu despre infarctul suferit: "Am trecut printr-o mica perioada de spaima"

Dupa ce a suferit un infarct si a stat doua saptamani in spital, Florin Zamfirescu se comporta ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Nu ii place sa fie menajat din cauza starii sale de sanatate si nu poate intra cu niciun chip in rolul de pacient in convalescenta.

Florin Zamfirescu a vorbit despre problemele sale de sanatate intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Observator.

Actorul spune ca se simte bine si povesteste ca a trecut „printr-o mica perioada de spaima". Florin Zamfirescu spune ca infarctul pe care l-a suferit a fost provocat de oboseala, fumat, dar si de faptul ca nu mai este tocmai tanar.

„Am simtit o arsura, o chestie foarte... N-am mai avut niciodata asa ceva. Am chemat salvarea! Si cand am vazut ca ei insista sa ma duca pe carucior, sa ma duca. Atunci am inteles ca e foarte serios", a declarat actorul.

Acum, nu vrea sa se gandeasca prea mult la starea sa, prefera sa se bucure de fiecare moment si sa se considere, in continuare, sanatos.

Infarctul pe care l-a suferit l-a facut sa inteleaga mai bine prin ce trece colegul sau de breasla, Iurie Darie. „Iurie Darie are o varsta cand ar trebui sa stea, nu in fata aparatelor de filmat, ar trebui sa stea linistit si sa-si petreaca obstescul sfarsit, pe care-l vom peterce cu totii, in mod civilizat, nu mediatizat."

Cand vine vorba despre viata personala, Florin Zamfirescu prefera sa ramana discret. A marturisit doar ca este din nou indragostit, insa nu a oferit numele persoanei iubite.

Foto: Intact Images

Recomandari