Live acum
Prime Time 20:00Film: Parker

Fost director general adjunct în cadrul CNAIR, Sorin Scarlat, a fost numit director general în locul lui Narcis Neaga

Directorul general al CNAIR, Narcis Neaga, a anunţat marţi seara că a decis să renunţe la funcţie, după ce premierul Viorica Dăncilă a solicitat luni revocarea lui. Miercuri, Consiliul de Administraţie al CNAIR a anunţat numirea lui Sorin Scarlat în funcţia de director general.

Un fost director general adjunct din cadrul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Sorin Scarlat, a fost numit, miercuri, director general, după demisia lui Narcis Neaga, potrivit unei decizii a Consiliului de Administraţie.

Directorul general al CNAIR, Narcis Neaga, a anunţat marţi seara că a decis să renunţe la funcţie, după ce premierul Viorica Dăncilă a solicitat luni revocarea lui Neaga, în urma unei analize a nou înfiinţatului Departament pentru dezvoltarea, promovarea şi monitorizarea proiectelor de investiţii în infrastructură.

Miercuri, Consiliul de Administraţie al CNAIR a anunţat numirea lui Sorin Scarlat în funcţia de director general.

Scarlat a ocupat anterior, din luna mai a anului trecut până în prezent, funcţia de director general adjunct la Direcţia Generală Dezvoltare Infrastructură Rutieră din cadrul CNAIR.

În perioada februarie 2017 – mai 2018, el a fost director adjunct la Direcţia Dezvoltare Autostrăzi şi Drumuri Express.

El a absolvit, în 2004, Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti – Facultatea de Căi Ferate, Drumuri şi Poduri.

Sursa : news.ro

Recomandari