Antena Căutare

Fostul presedinte sovietic Mihail Gorbaciov, la Bucuresti

Fostul presedinte sovietic Mihail Gorbaciov a ajuns, miercuri, la Bucuresti, avand programate intalniri cu actuali si fosti demnitari, precum si participarea la lansarea publicatiei Puterea.








Gorbaciov, despre moartea lui Kaczynski
Fostul presedinte sovietic Mihail Gorbaciov a declarat, referindu-se la accidentul in care si-au pierdut viata presedintele Poloniei Lech Kaczynski, sotia acestuia Maria si inalti oficiali, ca este un lucru de "neinchipuit", iar Rusia si Polonia trebuie sa treaca peste aceasta tragedie impreuna.

"Este o tragedie pe care trebuie sa o descoperim. In memoria mea nu a fost niciodata asa ceva, nu tin minte. A venit toata conducerea Poloniei. Este o chestiune importanta si pentru polonezi, si pentru relatiile noastre. Atunci cand am inceput munca de a ne lamuri ce s-a intamplat la Katyn am gasit, in 1990, urmele si am descoperit ca a avut loc aceasta tragedie", a spus Gorbaciov, miercuri, la sosirea la Bucuresti.

De asemenea, el a precizat ca in tragedia de la Katyn, din 1940, au murit si 4.000 de soldati rusi.

Dezertare: Eugenia Barna, deputata PSD, pleaca la Independenti... Mobilizare generala de 1 Mai: PSD pregateste proteste si mitinguri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x