Antena Căutare

FOTO! Elena Udrea, la ceai cu Printul Charles

Elena Udrea a fost invitata Printului Charles la resedinta oficiala. „Am avut o intalnire in aceasta seara cu Alteta Sa Regala Charles, Printul de Wales, un extraordinar prieten al Romaniei si un minunat ambasador al turismului romanesc”, a scris ministra pe pagina sa de Facebook.

O intalnire istorica a avut loc la Londra. Cei doi ambasadori ai Turismului romanesc s-au intalnit aseara la un ceai. Elena Udrea a fost invitata Printului Charles la resedinta oficiala, Clarence House. Au discutat despre locuri care le plac amandurora, dar pe care doar printul reuseste sa le promoveze cum se cuvine.



"Ca demnitar al statului roman, una dintre obligatiile principale pe care le ai este sa promovezi cat mai bine imaginea Romaniei in lume. Eu am facut asta nu numai pentru ca este in atributiile functiei pe care o detin, ci mai ales pentru ca sunt cu adevarat mandra de Romania. As putea spune ca functia de ministru al Turismului doar mi-a creat oportunitatea de a-mi exprima public, in context oficial, sentimentele pe care le-am avut intotdeauna pentru tara mea.

Intr-o perioada in care este de bon ton sa prezinti numai lucrurile mai putin bune care se intampla la noi, a te stradui sa promovezi Romania in lume, sa le spui tuturor celor cu care te intalnesti despre unicitatea naturii, culturii ori patrimoniului si despre caldura oamenilor inseamna patriotism.

Vezi mai jos fotografii cu vizita Elenei Udrea!

Vizita la Londra nu s-a rezumat doar la ceaiul luat impreuna cu Printul Charles sau la interviul acordat The Daily Telegraph, ci am avut si o intalnire cu cativa membri ai comunitatii romanesti de acolo. Romani plecati din tara in speranta unei vieti mai bune, foarte bine pregatiti, cu job-uri foarte bine platite si cu asteptari mari ca lucrurile sa se schimbe acasa. Toti mi-au spus acelasi lucru: nu e usor departe de casa, nu le-a fost usor sa se adapteze intr-un mediu diferit de al nostru, dar au facut tot posibilul sa se impuna acolo. Sunt, la randu-le, ambasadori ai imaginii noastre in lume - prin carierele lor, prin bunul-simt de care dau dovada, prin felul lor de-a fi, creeaza o imagine buna Romaniei in lume. In felul lor, fiecare incearca sa-si ajute tara sa fie mai bine vazuta. Le-am multumit tuturor si le-am transmis acelasi mesaj: ii asteptam acasa, daca nu de tot, macar in vacante", a scris Elena Udrea pe blog.




Printul de Wales n-a consemnat intalnirea cu Udrea din Buzau


Pozele arata ca intalnirea la ceas de seara cu Printul Charles a avut loc la o resedinta regala. Insa, pe pagina oficiala de internet a Printului, pentru data de 15 noiembrie nu apare nici o activitate. Cu o zi inainte, pe 14, era consemnata implinirea varstei de 63 de ani. Urmatoarea data care apare in programul Printului Charles este 16 noiembrie, cu o participare la serviciul religios la Westminster Abey si la evenimente legate de teatrul Unicorn. Despre Udrea, inca nimic.

Vezi mai jos fotografii cu vizita Elenei Udrea!



Foto: Facebook.com

Dan Voiculescu: "Hotii care ne guverneaza trebuie sa stie de frica justitiei. Romania nu se va salva de coruptie de... USL incepe suspendarea presedintelui Basescu, ca urmare a declaratiilor facute la postul public de radio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x