Antena Căutare

Gigi Becali: Paleologu si Preda nu fac nici cat negru sub unghia mea

Europarlamentarul George Becali a anuntat ca formatiunea sa, PNG, va merge impreuna cu PDL-ul in alegerile locale din Capitala, dar nu a ratat ocazia de a-i ataca in acest context pe fostul ministru Theodor Paleologu si pe europarlamentarul Cristian Preda.

"Nu stiu daca poate vreodata nici ala care vorbeste cu „r", care a fost ministru la Cultura, cum il cheama ... Paleologu. Nici Paleologu, nici Cristian Preda nu pot face intr-o lupta nici cat negru sub unghia mea. Asta nu cred ca nu stie un animal politic intre ghilimele care se numeste presedintele Traian Basescu. Ce nevoie sa ai de Paleologu? Ar trebui sa-i spuna „Mai tata, du-te citeste doua, trei carti, vino la televizor si raraieste-te cat vrei tu", a declarat Gigi Becali.


Totodata, Becali a spus ca "presedintele Traian Basescu si oamenii capabili din PDL, care cunosc politica, isi dau seama ca nu au nevoie de un om care citeste doua carti si pe care nu-l asculta nimeni de fapt, la televizor, cand spune el ce a invatat in cartile alea si care nu are nimic in buzunar - si ma refer aici nu la bani, ci la acel capital politic- si care nu aduce voturi, si care nu foloseste miscarii politice. Oamenii care cunosc politica isi dau seama ca au nevoie de oameni care aduc voturi, care au voce ascultata de catre populatie. Si sa fii fraier sa nu-l atragi pe Becali, care la ora asta are un 5-6% fara sa ma chinui prea mult".

Foto: Intactimages

Cristian Preda replica lui Becali: Singura lui contributie politica ar fi tacerea (...) Indruga verzi si uscate... Gigi Becali a batut palma cu PDL Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x