Căutare Live

Grindeanu: Resursa umană la nivelul conducerii PSD a fost slabă, prost pregătită, a pierdut atuul partidului de profesionişti/ Figurile uzate din PSD trebuie să facă un pas în spate

Sorin Grindeanu a declarat, joi, la şedinţa PSD Olt, că ”resursa umană la nivelul conducerii PSD a fost slabă, prost pregătită, a pierdut atuul partidului de profesionişti”. Fostul premier social-democrat a afirmat că ”nu mai poţi face echipe de compromis” la nivelul conducerii partidului. În plus, Grindeanu a afirmat că este conştient că declaraţiile sale deranjează, dar a fost deja exclus din PSD, nu mai poate fi sancţionat.

”Resursa umană la nivelul conducerii PSD a fost slabă, prost pregătită, a pierdut la nivel central atu-ul partidului de profesionişti. Acest lucru se poate redobândi, dacă înţelegem că în fruntea partidului nu mai poţi face echipe de compromis”, a declarat Sorin Grindeanu, la şedinţa PSD Olt.

El a mai spus că ”figurile uzate din PSD trebuie să facă un pas în spate”.

În plus, Grindeanu a afirmat că este conştient că declaraţiile sale deranjează, dar a fost deja exclus din PSD, nu mai poate fi sancţionat.

Sursa : news.ro

PSD: Anticipatele sunt cea mai mare capcană a PNL pentru alegători/ Nu vor să dea socoteală pentru anularea unor măsuri ... Orban: Guvernul îşi va angaja răspunderea în Parlament pe alegerea primarilor în două tururi...
Parteneri
Cum vei fi cerută în căsătorie în funcție de zodie. Află ce surprize ți-au pregătit astrele
Catine.ro
Ultimele știri
x