Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Grindeanu: Resursa umană la nivelul conducerii PSD a fost slabă, prost pregătită, a pierdut atuul partidului de profesionişti/ Figurile uzate din PSD trebuie să facă un pas în spate

Sorin Grindeanu a declarat, joi, la şedinţa PSD Olt, că ”resursa umană la nivelul conducerii PSD a fost slabă, prost pregătită, a pierdut atuul partidului de profesionişti”. Fostul premier social-democrat a afirmat că ”nu mai poţi face echipe de compromis” la nivelul conducerii partidului. În plus, Grindeanu a afirmat că este conştient că declaraţiile sale deranjează, dar a fost deja exclus din PSD, nu mai poate fi sancţionat.

”Resursa umană la nivelul conducerii PSD a fost slabă, prost pregătită, a pierdut la nivel central atu-ul partidului de profesionişti. Acest lucru se poate redobândi, dacă înţelegem că în fruntea partidului nu mai poţi face echipe de compromis”, a declarat Sorin Grindeanu, la şedinţa PSD Olt.

El a mai spus că ”figurile uzate din PSD trebuie să facă un pas în spate”.

În plus, Grindeanu a afirmat că este conştient că declaraţiile sale deranjează, dar a fost deja exclus din PSD, nu mai poate fi sancţionat.

Sursa : news.ro

Recomandari