Antena Căutare

Guvernul a trimis Parlamentului Legea Salarizarii unitare

Guvernul a trimis joi dimineata Parlamentului Legea Salarizarii unitare. Asta dupa ce membrii Guvernului au aprobat miercuri Legea Salarizarii unitare in sectorul public pentru anul 2011. Potrivit acesteia, salariile de baza din sectorul public vor creste anul viitor cu 15%, insa vor ramane cu 13,75% mai mici fata de luna iunie 2010, cand au fost taiate de Guvern.

"Premierul Emil Boc solicita presedintelui Camerei Deputatilor si presedintelui Senatului ca, impreuna cu Birourile Permanente, sa stabileasca programul de desfasurare a procedurilor parlamentare necesare in vederea angajarii raspunderii Guvernului pe cele doua proiecte de lege"


Legea Salarizarii unitare prevede cresterea salariilor de baza din sectorul public cu 15%, in 2011. Astfel, veniturile salariale vor ramane cu 13,75% mai mici fata de luna iunie 2010, cand au fost taiate de Guvern.


Premierul Emil Boc a declarat miercuri ca majorarea cu 15% din 2011 si stabilirea salariului minim la 670 de lei este tot ceea ce Romania isi poate permite in momentul de fata, pentru a se incadra in tinta de deficit bugetar si in bugetul disponibil pentru plata salariilor.

Traian Basescu catre politicieni: "Fiti responsabili! La anul s-ar putea sa fie prea tarziu"... Boc il ameninta pe Geoana ca il va schimba din functia de presedinte al Senatului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x