Antena Căutare

Igas : "Vad ca doamnele sunt interesate de Ciocan!"

La intilnirea informala din 14 octombrie a.c, organizata de Ministerul de Interne cu toti purtatorii de cuvint din institutiile din subordine, Traian Igas si-a dat in petec fata de jurnalistele prezente, unele din ele femei maritate si mame de copii.

Total pe langa alte subiecte de interes pentru tara- revolta de la Finante, schimbarile de la Interne, raportul de la mitingul politistilor despre care jurnalistii prezenti tot intrebau- Traian Igas si-a dat in petec- aducandu-si probabil aminte de vremurile bune cand era "lautar" pe la petreceri si nunti- a trantit o vorba de mai ca a crapat obrazul tuturor celort prezenti.

Una din ziariste, remarcand lipsa de la sedinta a comisarului-sef Christian Ciocan, si-a permis sa-l intrebe pe ministru de ce purtatorul de cuvint al Politei Capitalei nu este de fata.

Replica lui Igas a fost: "Dar de ce intrebati?... Vad ca doamnele sunt interesate de Ciocan!".

Ziaristele au ramas perplexe, in fata unei marlanii fara precedent in istoria Ministerului de Interne. Cum e posibil sa faca un ministru un act de o asemenea trivialitate? Orice raspuns ar fi in zadar!

CITESTE si...

Christian Ciocan: "Nu numai doamnele sunt interesate de Ciocan, ci si domnii!"

Sursa: Jurnalul National

EDITORIAL! Initiativa lingvistica: Eroare tehnica legislativa=prostie!... Dan Voiculescu: "Traian Basescu este o gafa a istoriei"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x