Antena Căutare

Iliescu, fara party de Sf. Ion: "Am decis sa nu mai fac nimic anul acesta"

Ion Iliescu nu mai vrea petreceri de ziua sa. Presedintele de onoare al PSD a declarat pentru "Gandul", ca nu va organiza vreo petrecere cu ocazia onomasticii, preferand sa stea acasa, alaturi de sotia sa.

"Am decis sa nu mai fac nimic anul acesta. Nu vreau sa fac nimic nici la sediu, nici acasa. Prietenii si cei care doresc sa imi faca o urare o vor face prin telefon", a spus Ion Iliescu.

Iliescu a adaugat ca nici anul trecut nu a invitat lumea la sediul din strada Atena pentru a-l sarbatori cu ocazia Sfantului Ion, sub pretextul ca centrala cladirii nu a functionat.


Presedintele de onoare al PSD a declarat, pentru "Gandul", ca este posibil ca nici de ziua sa de nastere, 3 martie, sa nu faca nimic deosebit.

In martie 2011, Marian Vanghelie a organizat o petrecere pentru Ion Iliescu, ocazie cu care a avut loc si o lansare de carte. La evenimentul din 2011 au fost invitate cateva sute de persoane care au dorit sa-i spuna "La multi ani!" fostului presedinte.

Cristian Preda: "Ideea unui guvern PDL-PSD nu este buna din perspectiva filozofiilor economice"... Titus Corlatean despre un Guvern PSD-PDL: "Ce spun muzele otravite ne intereseaza prea putin!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x