Antena Căutare

Iliescu: Ponta era mai naravas. Apreciez cum a evoluat

Ion Iliescu si-a exprimat public aprecierea fata de modul in care noul premier Victor Ponta a evoluat in ultima perioada, dupa ce in trecut era "mai naravas".

Iliescu a declarat viner, ca apreciaza felul in care Victor Ponta si-a asumat raspunderea pentru formarea Guvernului si modul cum a inceput sa lucreze cu echipa guvernamentala.

"Da, pentru ca era intr-adevar tanarul putin mai naravas chiar. Dar am apreciat modul in care a evoluat si in munca de partid si cand a preluat misiunea de presedinte al partidului. Realmente s-a maturizat vazand cu ochii si am asistat cu placere la aceasta evolutie a lui. De asemenea, felul in care si-a asumat raspunderea pentru formarea Guvernului si cum a inceput sa lucreze cu echipa guvernamentala", a spus Iliescu.

Preluarea Guvernului a fost "cea mai buna solutie" pe care Ponta a luat-o, mai crede fostul presedinte.

"In primul rand ca, in urma motiunii de cenzura, s-a impus acest lucru si a nu-ti asuma aceasta raspundere deja nu mai era bine din punct de vedere politic. Cu toate greutatile, dificultatile pe care le comporta aceasta perioada, totusi este cea mai buna solutie", a spus Ion Iliescu.


Foto: Intact Images

Ponta: Motiunea si investirea - prima batalie. Razboiul se castiga la alegeri!... Ponta: Am avut o discutie cu Basescu despre UE, vrea sa mearga acolo. Incerc sa evit situatia ridicola...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x