Căutare Live

Primele imagini cu Radu Mazăre la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie

 Radu Mazăre a ajuns deja la ÎCCJ. Va apărea în fața instanței pentru confirmarea mandatului de arestare preventivă. Potrivit Antena 3, avocata fostului primar al Constanței a spus că „astăzi nu se discută hotărârea definitivă, se discută mandatul din ”Polaris”. Am promovat deja o contestație în anulare”. 

Radu Mazăre a ajuns deja la ÎCCJ. Va apărea în fața instanței pentru confirmarea mandatului de arestare preventivă. Potrivit Antena 3, avocata fostului primar al Constanței a spus că „astăzi nu se discută hotărârea definitivă, se discută mandatul din ”Polaris”. Am promovat deja o contestație în anulare”.

Fostul edil al Constanței şi-a petrecut prima noapte în penitenciarul Rahova. Conform procedurilor, Radu Mazăre a fost încarcerat pe secția de carantină, într-o celulă alături de alți deținuți care se află în situația lui. Acesta stă într-o celulă cu șase paturi, dar este greu de spus câți sunt efectiv, întrucât în celula de pe secția de carantină vin și pleacă zilnic deținuți, în funcție de perioada pe care o au de când se află în penitenciar.

Mazare își va executa pedeapsa de nouă ani de închisoare la Penitenciarul Rahova, în regim închis, ceea ce înseamnă că va primi vizite destul de rar și își va putea vedea familia doar prin geam.

Radu Mazăre a fost extrădat din Madagascar, după ce a primit o condamnare de nouă ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor plajelor din Constanța.

23 august - De ce este cea mai controversată zi din istoria României... Ce a făcut Radu Mazăre, în prima noapte petrecută la Penitenciarul Rahova!...
Ultimele știri